Verslag ALV-cup 23 oktober Aalsmeer

Ontvangst met koffie en appeltaart is natuurlijk de manier de geesten gunstig te stemmen voor de ALV en de aansluitende wedstrijd om de ALV-cup.

Om 11:00 uur is de ALV gestart en onder leiding van de voorzitter Jan de Best tot aller tevredenheid verlopen. Er was zelf tijd om voor de lunch, ook weer puik verzorgd door de bar-crew, een aantal wedstrijden te varen. De wind was wisselend en uitdagend, de eerste bovenboei voor velen lastig in één keer te ronden: een wedstrijd zoals altijd dus. Twee boten hadden te kampen met pech: de een met een defecte servo en de ander met een gebroken schoot. Goede les: alles aan het begin van het seizoen dubbel controleren en daar waar nodig vervangen.

Iedereen had last van blaadjes aan kiel of roer wat frustratie en positieverlies opleverde. Gelukkig had iedereen hier last van… Wat geen verrassing was is dat Elmer Boon (NED-1984) weer met de buit naar huis is gegaan. Goed zeilen, geen fouten maken en geconcentreerd blijven is zijn succesmotto. Elmer werd gevolgd door Marcel Klein (NED-780) op plek twee en Geert (NED-264) op plek drie. Intussen is de ranglijst weer up to date, waarvoor dank aan Bert (NED-255).

Al met al een mooie start van het seizoen, met dank aan de organisatie in Aalsmeer, en we kijken alweer uit naar de volgende wedstrijd in Eindhoven. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Wijbrand, NED-41

[ngg src=”galleries” ids=”41″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]